Decorar amb pots de conserva / Decorar con botes de conserva

La tornada de les vacances significa moltes coses… tornar a començar, nous propòsits, piles carregades, i moltes idees. És per això que volem dedicar el post d’avui a donar-vos idees per decorar amb pots de vidre fets per tu mateix, DIY.

Els pots de conserva es poden reconvertir per adoptar nous usos, ja sigui porta-espelmes, pots per llapis, gerros, o pots per guardar-hi qualsevol altra cosa.

Des d’Adela Xirau disseny d’interiors us volem mostrar una sèrie d’idees amb múltiples estils perquè pugueu decorar tant un exterior com un interior amb un estil original, i sobretot personal i únic. Tot depèn de la mida dels pots de conserva, de la funció que se li vulgui donar, de la vostra creativitat, i sobretot, de l’estil que li vulgueu donar.

La vuelta de las vacaciones significa muchas cosa…volver a empezar, nuevos propósitos, pilas cargadas, y muchas ideas. Es por éste motivo que queremos dedicar el post de hoy a daros ideas para decorar con botes de cristal hechos por uno mismo, DIY.

Los botes de conserva se pueden reconvertir para adoptar nuevos usos, ya sea porta-velas, botes para lápices, jarrones, o botes para guardar cualquier otra cosa. 

Des de Adela Xirau disseny d’interiors os queremos mostrar una serie de ideas con múltiples estilos para que podáis decorar tanto un exterior como un interior con un estilo original, y sobretodo personal e único. Todo depende de los botes de conserva, de la función que se le quiera dar, de vuestra creatividad, y sobretodo del estilo que le queráis dar. 

decorarambpotsdevidre_ideas_potsconserva_botesconserva_cristal_adelaxirauinteriors_exteriors

Una bona idea és utilitzar cordill, blonda o roba de sac per fer-li un embolcall i convertir-lo en un gerro, o fins i tot un simple element decoratiu, ja sigui col·locat sol o agrupat amb pots de diferent tamany, pot ser una bona idea per decorar un racó o fins i tot, com a centre de taula.

Una buena idea es utilizar cordel, blonda o ropa de saco para hacer un envoltorio y convertirlo en un jarrón, o hasta en un simple elemento decorativo, ya sea colocado solo o agrupado con botes de diferente tamaño, puede ser una buena idea decorar un rincón o hasta como centro de mesa.

pots de conserva amb blonda. Adela Xirau Interiors. Terrassa

decorarambpotsdevidre_potsconserva_botesconserva_cristal_adelaxirauinteriors_exteriors

Una altre possible idea és forrar el pot amb paper o pintar-lo i deixar veure el interior a través d’algun forat, aquesta solució funciona molt bé com a porta-espelmes. O fins i tot, si pengem el pot d’un cable, podem fer que sigui una original làmpara suspesa, ja sigui per decorar un interior, com un exterior.

Otra posible idea es forrar el bote con papel o pintarlo y dejar ver el interior a través de algún agujero, ésta solución funciona muy bien como porta-velas. E incluso, si colgamos el bote de un cable, podemos hacer que sea una original lámpara suspendida, ya sea para decorar un interior como un exterior. 

decorarambpotsdevidre_cors_potsconserva_botesconserva_cristal_adelaxirauinteriors_exteriors   decorarambpotsdevidre_velas_potsconserva_botesconserva_cristal_adelaxirauinteriors_exteriors

A vegades, només cal una mica d’imaginació per donar-li qualsevol ús, com és en les imatges següents, que s’ha convertit un pot en un test per fer un petit jardí, o si els penjem en una fusta podem adornar tota una paret. Si es vol es poden afegir originals rètols per identificar el tipus de plantes.

A veces, solo hace falta un poco de imaginación para darles cualquier uso, como es el caso de las imágenes siguientes, que se ha convertido un bote en un macetero para hacer un pequeño jardín, o si los colgamos en una madera podemos adornar toda una pared. Si se quiere se pueden añadir originales rótulos para identificar el tipo de plantas.  

decorarambpotsdevidre_plantas_terrassa_botescristal_potsconserva_botesconserva_cristal_adelaxirauinteriors_exteriors decorarambpotsdevidre_plantes_potsconserva_botesconserva_cristal_adelaxirauinteriors_exteriors

Una altre idea provinent dels paisos nòrdics és “abrigar” els pots amb una funda de ganxet o de mitja, ja sigui feta amb una màniga d’un antic jersei, o fet a mida.

Otra idea que proviene de los países nórdicos es “abrigar” los botes con una funda de ganchillo o de media, ya sea hecha con una manga de un antiguo jersey, o hecha a medida. 

decorarambpotsdevidre_potsconserva_botesconserva_cristal_adelaxirauinteriors

Finalment, pot ser una molt bona idea per servir el postre o un plat per una festa, a més de ser original, si manténs la tapa pots deixar-ho preparat amb temps i es conservarà millor. O, una altre variant, pot ser per les begudes, una forma divertida i original de convertir un pot de conserva en un got pels còctels o els sucs que deixarà a tothom sorprès.

Finalmente, puede ser buena idea para servir el postre o un plato para una fiesta, además de ser original, si mantienes la tapa puedes dejarlo preparado con tiempo y se conservara mejor. O otra variante puede ser para las bebidas, una forma divertida e original de convertir un bote de conserva en un vaso para cócteles o zumos que dejara a todo el mundo sorprendido. 

decorarambpotsdevidre_menjar_potsconserva_botesconserva_cristal_adelaxirauinteriors_exteriors

decorarambpotsdevidre_mojitos_potsconserva_botesconserva_cristal_adelaxirauinteriors_exteriors

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: