Un espai per treballar a casa / Un espacio para trabajar en casa

El setembre vol dir tornada a l’escola, tornada a la feina, canvis, i novetat, i és per això que avui, des d’Adela Xirau disseny d’interiors, volem dedicar el post a parlar sobre com crear un despatx a casa.

Actualment, les condicions de treball han canviat i cada cop més és més freqüent treballar des de casa, ja sigui per comoditat o per obligació. És per aquest motiu que és important establir un espai concret per mantenir el màxim d’ordre i productivitat possible.

El més important és escollir l’espai, el millor és reservar una habitació per crear un estudi, però si això no és possible, s’ha de buscar un racó per posar-hi la zona de treball, ja sigui a un racó de l’habitació, a la sala d’estar, o fins i tot al rebedor. En cas de què l’espai de treball acabi sent un racó d’una altra estança, és primordial delimitar-lo amb objectes per preservar el lloc com a espai de treball en si.

Septiembre significa la vuelta al cole, la vuelta al trabajo, cambios y novedades, por éste motivo hoy, des de Adela Xirau disseny d’interiors, queremos dedicar el post a hablar sobre cómo crear un despacho en casa

Actualmente, las condiciones de trabajo han cambiado y cada vez más es más frecuente trabajar des de casa, ya sea por comodidad o por obligación. Es por éste motivo que es importante establecer un espacio concreto para mantener el máximo orden y productividad posible.

El más importante es elegir el espacio, lo mejor es reservar una habitación para crear un estudio, pero si ésto no es posible, se tiene que buscar un rincón para poner la zona de trabajo, ya sea en un rincón de la habitación, al salón, o hasta en el recibidor. en caso de que el espacio de trabajo acabe siendo un rincón de otra estancia, lo primordial es delimitarlo con objetos para preservar el lugar como espacio de trabajo en si. 

Adela Xirau i Anna Daunis. Terrassa

Adela Xirau i Anna Daunis Terrassa

Pel que fa als mobles, és important que s’adaptin a les teves necessitats, és a dir, si es tracta d’una feina estrictament amb ordinador, la taula pot ser més petita, però si és necessari fer alguna tasca manual, hauria de ser més gran. El més important de tot és que la cadira sigui còmode, ja que hi passaràs moltes hores i a la llarga pot portar problemes d’esquena.

Por lo que hace referencia a los muebles, es importante que se adapten a sus necesidades, es decir, si se trata de un trabajo estrictamente con el ordenador, la mesa puede ser más pequeña, pero si es necesario hacer alguna tarea manual, tendría que ser más grande. El más importante de todo es que la silla sea cómoda, ya que pasaras muchas horas y a la larga puede traer problemas de espalda. 

Adela Xirau i Anna Daunis. Terrassa

Adela Xirau i Anna Daunis. Terrassa

Adela Xirau i Anna Daunis.. Dissseny d'interiors. Terrassa
Alhora de guardar els llibres, llibretes, bolis, i documents, és important tenir un lloc adaptat a la teva feina, depenent del tipus d’objectes que tinguis i de la seva mida. A continuació us deixem algunes fotografies que segurament us serviran d’inspiració.

A la hora de guardar los libros, libretas, bolígrafos y documentos, es importante tener un lugar adaptado para tu trabajo. dependiendo del tipo de objectos que tengas y de su medida. A continuación os dejamos algunas imágenes que seguramente os servirán de inspiración.

Adela Xirau i Anna Daunis

Adela Xirau i Anna Daunis
No t’oblidis de la il·luminació, és important tenir llum natural, i complementar-la amb llum artificial, com pot ser la llum genèrica de l’espai, reforçada amb una petita làmpada de peu o de taula.
Respecte als colors, és important que siguin el més neutres possibles per aconseguir una bona concentració, tot i que es pot donar un punt de contrast amb algun altre color, ja sigui sobri o viu per donar un toc diferent a l’espai.

No te olvides de la iluminación, es importante tener luz natural y complementarla con luz artificial, como puede ser la luz genérica del espacio, reforzada con una pequeña lámpara de pie o de mesa. 

Respecto a los colores, es importante que sean lo más neutros posibles para conseguir una buena concentración, aunque se pueda dar un punto de contraste con algún otro color, ya sea sobrio o vivo para dar un toque distinto al espacio. 

Adela Xirau i Anna Daunis. Terrassa
Finalment, pel que fa a la decoració i al toc personal, hi ha múltiples opcions depenent del gust i de la feina de cada persona. En el cas de què tinguis una feina més creativa, pots crear un retaule amb dibuixos, fotografies, o elements d’inspiració que t’ajudaran amb la feina que estiguis fent en el moment, com a recordatori, però alhora faran que el teu espai quedi d’allò més personal. Si aquest no és el cas, pots col·locar-hi quadres,una pissarra, plantes, llibres, o missatges.

Finalmente, por lo que hace a la decoración y al toque personal, hay múltiples opciones dependiendo del gusto y del trabajo de cada persona. En el caso de que tengas un trabajo más creativo, puedes crear un retablo con dibujos, fotografías, o elementos de inspiración que te ayudaran con el trabajo que estés haciendo en éste momento, como recordatorio, pero que a la vez harán que tu espacio quede de lo más personal Si éste no es el caso, puedes colocar cuadros, una pizarra, plantas, libros o mensajes. 

Adela Xirau i Anna Daunis

Adela Xirau i Anna Daunis. Terrassa. Interiorisme

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: