Idees per decorar amb fotos / Ideas para decorar con fotos

Les fotografies són part de la nostra vida, immortalitzen moments que hem viscut, ens ajuden a recordar, o ens transmeten un entorn o paisatge bonic. És per això, que la fotografia és tan important per decorar i acabar de personalitzar les nostres cases amb records de les nostres vides.

Avui, des d’Adela Xirau Interiors, volem donar a conèixer múltiples idees perquè pugueu donar un toc personal i original a les vostres cases adaptant-les al vostre estil de decoració.

Las fotografías son parte de nuestra vida, inmortalizan momentos que hemos vivido, nos ayudan a recordar, o nos transmiten un entorno o paisaje bonito. Es por esto, que la fotografía es tan importante para decorar y acabar de personalizar nuestras casas con recuerdos de nuestras vidas.

Hoy, des de Adela Xirau Interiors, queremos dar a conocer múltiples ideas para que podáis dar un toque personal e original a vuestras casas adaptándolas a vuestro estilo de decoración.

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

Una opció és utilitzar marcs de fusta i penjar-los a la paret. Aquesta opció dóna molt joc, ja que es poden buscar diversos marcs iguals i disposar-los de forma regular, ja sigui en línia o omplint una paret. O bé, també es poden fer combinacions irregulars, ja sigui a la paret d’un passadís, a l’escala o al voltant d’una porta.

Una opción es utilizar marcos de madera para colgarlos en la pared. Esta opción da mucho juego, ya que se pueden buscar varios marcos iguales y disponerlos de forma regular, ya sea en línia o llenando una pared. O bien, también se pueden hacer combinaciones irregulares, ya sean en la pared de un pasillo, escalera o alrededor de una puerta. 

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

Una altra opció és utilitzar algun suport per aguantar els marcs, i combinar-los amb altres quadres o objectes decoratius. En aquest cas es poden utilitzar estanteries convencionals, o bé llistons en forma de U per aguantar quadres, o fins i tot, un palet pot ser el suport.

Otra opción es utilizar algun soporte para aguantar los marcos, y combinarlos con otros cuadros u objetos decorativos. En este caso se pueden utilizar estanterías convencionales, o bien listones en forma de U para aguantar cuadros, o hasta un palet puede ser el soporte. 

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

Entre les opcions més utilitzades en els últims anys, trobem l’opció de convertir les nostres fotografies preferides en un vinil, ja sigui com un detall, o per omplir un pany de paret sencer. Cal tenir en compte que el vinil pot anar enganxat sobre qualsevol superfície, des d’una fusta penjada a la paret, metall, o fins i tot una porta o finestra.

Entre las otras opciones más utilizadas en los últimos años, encontramos la opción de convertir nuestras fotografías favoritas en un vinilo, ya sea como un detalle, o para llenar una pared entera. Es necesario tener en cuenta que el vinilo puede ir pegado sobre cualquier superficie, des de una madera colgada a la pared, metal, o hasta una puerta o ventana. 

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

Una alternativa és simular un estenedor de la roba col·locant-lo directament a la paret, o sobre un suport, i penjar-hi les fotos amb pinçes d’estendre. Aquesta idea és molt utilitzada sobretot en un suport de fusta tipus palet, o fusta antiga desgastada per donar un aire més industrial o vintage. També es pot utilizar aquesta idea per penjar les fotografies en vertical, o en un cablejat il·luminat, o fins i tot per col·locar-les a l’interior d’un marc de fusta.

Una alternativa es simular un tendedero de ropa colgándolo directamente de la pared, o sobre un soporte, y colgar las fotos con pinzas de tender. Ésta idea es muy usada sobretodo en un soporte de madera tipos palé, o una madera antigua desgastada para dar un aire más industrial o vintage. También se puede utilizar esta idea para colgar fotografías en vertical, o en un cableado iluminado, o hasta para colgarlas dentro de un marco de madera. 

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

 

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

També hem observat altres exemples, com penjar les fotografies formant  formes decoratives a la paret, o utilitzant portes o finestres antigues restaurades i col·locant-hi fotografies a l’interior, o fins i tot utilitzar escales o marquesines per penjar-hi les fotos.

También hemos observado otros ejemplos, como colgar las fotografías formando formas decorativas en la pared, o utilizando puertas o ventanas antiguas restauradas y colocando fotografías en el interior, o hasta utilizar escaleras o marquesinas para colgar las fotos. 

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

Adela Xirau i Anna Daunis. Interiorisme, Terrassa

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: